Regler & Villkor

Priser

Moms ingår i alla priser. Du ser alltid total summa inklusive frakt i kassan innan du godkänner din beställning.

Beställning

För att beställa från Sibarita ska du vara 18 år eller äldre annars krävs målsmans tillstånd. Orderbekräftelse skickas automatiskt till dig direkt efter utförd beställning. Lämna därför alltid din e-postadress.

Betalningsalternativ

Klarna Checkout

Du betalar tryggt och säkert med Klarna Checkout – välj mellan 14 dagars faktura eller att betala med ditt Visa eller Mastercard. Sibarita garanterar att känslig information såsom kreditkortsnummer och signaturkoder hanteras med högsta säkerhet. Inga uppgifter om kortnummer eller koder etc lagras av Sibarita utan kan endast läsas av betal- och banksystemet.

Leverans

Vi skickar beställningar som postpaket eller brev beroende på vikt, storlek och betalningssätt. Om paketet är litet så levereras det direkt i din brevlåda. I annat fall sker leverans till ditt närmsta postkontor, Schenker ombud eller utlämningsställe. Normal leveranstid är 5 till 7arbetsdagar.

Frakt

Fraktkostnaden är 49kr och vi använder oss av PostNord som transportör. Om du handlar för ett totalt ordervärde av 500kr så är det gratis frakt.

Reservationer

Sibarita förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller p.g.a. att ett försäljningsobjekt utgått, har Sibarita rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp på bästa sätt. Vi skall också meddela kunden om ersättande eller likvärdigt försäljningsobjekt finns tillgängligt.

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Ångerrätten gäller endast oanvänd, otvättad vara i originalskick, inklusive instruktioner och originalförpackning. Vi återbetalar priset för varan men du står för tur och returfrakten och eventuell postförskottsavgift. Läs mer om dina rättigheter på Konsumentverket.se 

Vänligen förpacka varan så att den är skyddad under transporten/frakten. Notera att du som kund är ansvarig för varan tills den är oss tillhanda. Vi rekommenderar därför att returer görs med rekommenderad post eller som postpaket. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Om du vill returnera en vara, kontakta oss först på info@sibarita.se

Reklamation

Om det skulle vara något fel på dina varor vill vi att du kontaktar oss snarast på info@sibarita.seså vi kan åtgärda felet. dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. I dessa fall står vi självklart för returkostnaderna.

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. 

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna. 

Företagsinformation

Mundo Trading
Org.nr: 710611-6598
Skarpnäcks Allé 18, 3tr.
128 35 Skarpnäck

info@sibarita.se
Alexis Diaz – 0767 102 143